Szállítás - PeonzaBolt

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tudnivalók, ÁSZF

Szállítás:

A megrendelt termékeket a Magyar Posta MPL futárszolgálata kézbesíti ki Önnek.

A feladási/kiküldési idő:

A CSOMAGFELADÁSRÓL AZ MPL FUTÁRSZOLGÁLAT EMAIL-BEN ÉRTESÍTI A MEGRENDELŐT, MELY TARTALMAZZA A CSOMAGSZÁMOT, NYOMKÖVETÉSI LEHETŐSÉGET, FUTÁRSZOLGÁLAT KÖZPONTI TELEFONSZÁMÁT

A kiszállítás napján az MPL futárszolgálat e-mail vagy SMS értesítést is küld, mely tartalmazza a kiszállítás körülbelüli időpontját és a futár közvetlen telefonszámát!
Amennyiben Ön nem lenne otthon a csomag kézbesítésekor, a futár másnap is megkísérli a kézbesítést illetve sikertelen kézbesítés eesetén értesítést hagy amellyel Ön még öt munkanapig átveheti csomagját a legközelebbi, erre illetékes postán.

* Munkanapokon 12:00 óráig leadott rendeléseket visszaigazolást követően azonnal csomagoljuk és megpróbáljuk még aznap feladni a futárszolgálatnak!
(Így a kiszállítás az esetek 99%-ban a 3-5 MUNKANAP)

* A 12:00 óra után leadott megrendeléseket csak délután dolgozzuk fel és igazoljuk vissza, így a megrendelt termék kézhezvétele kitolódik egy nappal a fent leírtak szerint!

* A Pénteken leadott rendeléseket csak hétvégén és a következő hét hétfőjén tudjuk feldolgozni és azt követően átadni a futárszolgálatnak

* A Futárszolgálat hétvégén nem kézbesít, így minden pénteken feladott csomagot leghamarabb hétfőn tud a kedves vásárló kézhez kapni...

A szállítási költség:
990 FT Magyarország teljes területén!!!

A TORDAI .CO Bolt és Webáruház Csoport csapata

www.peonza.eu - A PeonzaBolt
A PeonzaBolt kizárólag eredeti mexikói, Trompos Cometa peonzákat forgalmaz, amikkel a Peonza Bajnokságon is részt vehetsz!
TROMPOS COMETA
TORDAI .CO
TORDAI
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz