Visszavásárlás és garancia - PeonzaBolt

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tudnivalók, ÁSZF

Visszavásárlás és garancia:

Garanciális feltételek, visszavásárlás, csomag visszaküldése, lemondás

Felelősségvállalás:

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette. Kérjük, átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, és a peonza sértetlenségét, meglétét!

Garancia:

Üzletünk kizárólag az eredeti mexikói, legjobb minőségű peonzákat forgalmazza, amely az egyéb peonza jellegű utánzatoknál sokkal ellenállóbb, azonban nem törhetetlen, így a használat jellegéből kifolyólag (kipörgetés közben folyton a betonhoz, aszfalthoz csapódik) rendeltetésszerű használat mellett is karcolódik sőt eltörhet.

Ezért, bár két hét visszavásárlási garanciát adunk rá, csak a használatbavételt megelőző állapotban (karcmentesen) tudjuk visszavenni.

A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Minden terméket a gyártó/nagykereskedő által biztosított leírással szállítjuk.

________________________________________

Cseregarancia:

Cseregarancia csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött/visszahozott peonzákra érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Visszavásárlási Garancia - Elállás joga:

FIGYELEM!!! PEONZÁT CSAK AZONOS SZÍNŰ ÉS TÍPUSÚ PEONZÁRA CSERÉLÜNK VISSZA, ILLETVE SZIGORÚAN VESSZÜK A 14 NAPOS ELÁLLÁS JOGI GYAKORLATÁT, A VISSZAÉLÉSEK ÉS VERSENYEK/BAJNOKSÁGOK UTÁNI MEGUNT/EGYSZER HASZNÁLT PEONZÁKKAL VALÓ VISSZAÉLÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT!!!

2014. június 13-án életbe lépett új szabályzás szerint és a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján:

Megrendelése során Ön élhet 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a rendeles.kindertoys@gmail.com címen. vagy feltüntetett telefonszámainkon.

Mit jelent ez?

14 napon belül indoklás és bármi más kötelezettség nélkül elállhat a vásárlási szándékától (amennyiben a megrendelt peonzát még nem vette használatba) illetve (még meg nem kapott termék esetén töröltetheti rendelését), és/vagy visszaküldheti a nem tetsző terméket, amelynek a vásárláskor érvényes, kifizetett vételárát vállalkozásunk azonnal, de legkésőbb a beérkezéstől számított 14 napon belül visszautal a rendeléskor megadott címre, számlaszámra!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszavásárlás jogi gyakorlata miatt, a szállítás költségét a vevőnek kell fizetnie, cégünket ebben az esetben költségtérítési felelősség nem terheli!

Továbbá a visszavásárlási garancia csak a sérülésmentes (használatba nem vett), tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban/csomagolásban visszaküldött peonzákra érvényes. eredeti számlával együtt!!!

Az eredeti számla felmutatásának hiányában, nem áll módunkban visszavásárolni a terméket!

FIGYELEM: HA A 14 NAPON BELÜL A TERMÉKET HASZNÁLATBA VETTE, A BEÉRKEZÉST KÖVETŐEN MEGVIZSGÁLJUK A TERMÉKET, ÉS ADOTT ESETBEN AMORTIZÁCIÓT SZÁMOLHATUNK FEL, MELYRŐL TÁJÉKOZTATJUK!

A kormányrendelet ide kattintva olvasható

________________________________________

Sérült, vagy tévedés miatt hibásan kiküldött termékek visszavásárlása, cseréje:

- amennyiben egy peonza sérült, hibás, hiányos állapotban érkezik meg Önhöz - természetesen áruházunk azonnali hatállyal kicseréli vagy visszavásárolja azt a vásárláskor jelzett, számlán szereplő áron!

A visszavásárlás menete:

- Dobozolja be a peonzát, mindenképpen tegye mellé a peonza számláját, és egy-két mondatban írja meg nekünk, mi volt a probléma a peonzával (fontos hogy a jelzett hibának az Ön részéről is írásos nyoma maradjon!)

Kérjük mellékelje a visszaküldendő csomagban Bankszámlaszámát és elérhetőségeit is!

Első körben mindenképp banki visszautalással élünk, csak számlaszám hiányában küldünk vissza pénzt postán keresztül!

FIGYELEM: UTÁNVÉTTEL VISSZAKÜLDÖTT CSOMAGOT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI, ÍGY SEMMIKÉPPEN SE KÜLDJÉK UTÁNVÉTTEL VISSZA CÉGÜNKNEK A CSOMAGOT!!!

A peonza vétalárát visszaküldjük a bankszámlaszámra, annak hiányában a megadott postai címre!

________________________________________

Címünk ahová a csomagot vissza lehet küldeni:

Tordai Szilárd e.v.

TORDAI .CO Bolt és WebÁruház átvételi pont

1203. Budapest

Kossuth Lajos u. 29.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A TORDAI .CO Bolt és Webáruház Csoport csapata

www.peonza.eu - A PeonzaBolt
A PeonzaBolt kizárólag eredeti mexikói, Trompos Cometa peonzákat forgalmaz, amikkel a Peonza Bajnokságon is részt vehetsz!
TROMPOS COMETA
TORDAI .CO
TORDAI
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz